Llars de foc i estufes Hydro (aigua)

Assesorament

Exposició

Estudi del projecte

40 anys d'experiència

Radiadors calents amb totes les avantatges dels pellets

ESCALFAMENT RÀPID I GRAN AUTONOMIA

Gràcies a una baixa inèrcia tèrmica, les esufes Hydro, un cop enceses, poden escalfar els radiadors de la seva casa en pocs minuts (per alguns models també hi ha a disposició lits de connexió al circuit d’aigua calenta sanitària). A més, gràcies a un dipòsit de gran capacitat, les estufes Hydro presenten una gran autonomia de funcionament, inclús considerant un funcionament continu.

MÀXIM INTERCANVI TÈRMIC

Aproximadament el 90% de la potència suministrada global de l’estufa es transfereix a l’aigua, garantitzant un rendiment òptim per qui seleccioni els radiadors a la calefacció de la casa. Això és a causa de l’especial conformació de la caldera, amb el conjunt de tuberies disposades en vertical amb turbuladors interns i garantitza uns altíssim rendiments de calefacció, optimitzant l’intercanvi tèrmic.

HYDRO-AIR: LA SOLUCIÓ PER ESCALFAR A TRAVÉS DE VENTILACIÓ FORÇADA

Les estufes amb tecnologia HYDR-AIR permeten escalfar tant l’ambient on està instal·lada l’estufa, per mitjà de ventilació forçada, com l’aigua dels termodifussors. A diferència dels productes d’aigua tradicionals, la gestió de la potència de l’aire, pot ser controlada completament per l’usuari.

Consulti els catálegs de les nostres marques

Contacta'ns

T'elaborem un pressupost sense compromís

CONTACTA'NS

Telèfons

977 34 06 36

625 39 96 73

Contacta per mitja de Whatsapp amb Climaroal

Whatsapp

625 39 96 73

Email

info@climaroal.cat

On estem

C/Energia,3 Polg.La Drecera de La Selva del Camp (Tarragona)

Horari d'atenció

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 16:00

Tardes i Dissabtes visites concertades.